3333

UNIVERGE SV8100 este o solutie unica de comunicatii IP, dedicate oricarei companii mici sau mijlocii- indiferent de numarul de angajati, de faptul ca sunteti la inceput sau ca aveti mai multe locatii. Posibilitatile de extindere inseamna ca poate fi folosita atat ca sistem telefonic cat si ca platform avansata de comunicatii unificate. Cu SV8100 angajatii dumneavoastra pot comunica de pe dispoitiviul preferat: laptop, telefon mobil, telefonul de la birou sau de acasa, folosind conexiuni cu sau fara fir.

Sistem modular, adpatabil la cresterea companiei
Serverul de Comunicatii UNIVERGE® SV8100 este sistemul ideal pentru companiile care vor sa creasca si sa fie competitive. Se poate dezvolta o solutie pura IP sau orice combinatie de IP – tehnologie telefonica clasica folosind un singur sistem SV8100.

Extensii mobile
SV8100 permite utilizatorilor mobili sa fie conectati ca simple interioare, avand acces la toate facilitatile centralei telefonice.

Terminale adaptabile
Terminalele UNIVERGE® SV8100 sunt unice prin modularitatea lor. Pot fi inlocuite module in functie de utilitatea functionala de care aveti nevoie. Ulterior le pot fi imbogatite facilitatile fara a fi nevoie de schimbarea intregului aparat.

Managementul convorbirilor
Aplicatia MyCalls ofera toata informatia necesara legata de fiecare aspect al activitatii si performantelor telefonice.

Comunicatii unificate la indemana clientilor
Platforma software Business ConneCT va ajuta la unificarea comunicatiilor organizatiei, permitand indivizilor, departamentelor si locatiilor distante sa lucreze mai eficient.

Business Mobility
Gama de telefoane IP DECT permit un mod de lucru mai flexibil. Angajatii pot fi contactati mult mai usor si mai repede, avand acces la sistemul de comunicatii central.