Întreprinderile moderne în creștere se confruntă adesea cu provocări mai mari decât cele cu care se confruntă entitățile mari și consacrate. Aceste organizații de dimensiuni mici trebuie să fie mai agile și mai productive, cu resurse limitate. Prin urmare, un sistem modern de telefonie VOIP pentru întreprinderile mici, poate ajuta la creșterea productivității și la reducerea costurilor.

Matrix Eternity PE-VoIP – platforma versatilă IP-PBX bazată pe arhitectura sloturilor universale, oferind o varietate de trunchiuri și extensii. Se pot conecta trunchiuri (linii externe) FXO, GSM/3G, VoIP, ISDN BRI și T1/E1 PRI și o varietate de telefoane IP, digitale și analogice în orice combinație conform cerințelor.
Este ideal pentru orice întreprindere mică sau medie cu până la 48 angajați.

Facilitati:

  • Universal Slot Arhitecture – sloturile din centrala telefonica PE6 sunt universale. Integrarea modulelor este selectiva, in functie de nevoile de comunicare specifice unei intreprinderi.
  • Seamless Integration of Multiple Networks – Eternity PE6 este o platforma ce ofera conectivitate la toate retelele de telefonie cum ar fii VoIP, POTS (CO), GSM/3G, T1/E1 PRI si ISDN BRi. Deasemenea, facilitatile avansate de control al consturilor cum ar fi Automatic Route Selection, Call Budgeting asigura costuri minime.
  • Range of Phone Options – ETERNITY PE oferă acces complet la funcțiile de sistem pe un dispozitiv la alegerea utilizatorului, indiferent de locație, cum ar fi biroul, casa sau munca pe teren. Utilizatorii pot alege flexibil dintre opțiunile convenabile ale telefonului. Acest lucru facilitează, la rândul său, accesul extins al utilizatorului și flexibilitatea de a comunica de oriunde și în orice moment.
  • VARTA WIN200 – un client unificat bazat pe laptop și PC, facilitand afacerile mai mici, oferind flexibilitatea comunicării angajaților. Permite utilizatorilor să utilizeze PC-uri și laptopuri ca puncte de comunicare, economisind costuri enorme de infrastructură. Matrix VARTA WIN200 pe ETERNITY PE oferă un avantaj competitiv unităților de afaceri mai mici, permițând accesul la mai multe caracteristici de productivitate, cum ar fi:
  • 1.000 de butoane DSS și 600 butoane BLF
  • Integrarea agendei telefonice
  • Conferință Drag and Drop
  • Gruparea de contacte
  • Afisarea prezentei

Specificatii: