În scenariul competitiv de afaceri, întreprinderile mici au nevoie de un sistem telefonic eficient care să crească productivitatea angajaților, să reducă costurile de telefonie și să ofere funcții de gestionare a apelurilor de ultimă generație. Matrix ETERNITY NENX este un sistem IP-PBX  pentru birouri mici/companii cu până la 66 de utilizatori. Un sistem mic și puternic, Eternity NENX oferă tuturor întreprinderilor facilități pentru a crește eficientizarea procesului de muncă și productivitatea.
Facilitati:
  • Converged Platform – Eternity NENX îmbină tehnologiile de comunicare într-o singură interfață integrata pentru rețelele FXO (CO), GSM/3G și VoIP.
  • Flexible Phone Options – Eternity NENX oferă flexibilitate în a alege dintre opțiunile convenabile de telefoane cum ar fi telefoane analogice, telefoane IP și telefoane mobile că extensii de birou pentru o comunicare ușoară.
  • Modular Architecture – Eternity NENX vine în configurație standard a liniilor CO cu extensii analogice pentru a îndeplini cerințele esențiale ale întreprinderilor. Corespunde nevoilor de comunicare în creștere cu module de interfață opționale – GSM, UMTS (3G), Server VoIP, Voice Mail și Door Phone.